Close

Choose your region

Menu

Doe ook mee!

Vul dit formulier in om deel uit te maken van The Daily Mile Community!

Direct aan de slag met The Daily Mile? Bekijk onze tools-pagina met nuttige materialen om meteen aan de slag te gaan.

Belangrijk

  • • Kijk op de kaart of jouw school al ingeschreven is. Was jouw school vroeger al geregistreerd voor One Mile a Day? Dan staat jouw school automatisch op de kaart.
  • • Krijg je onze nieuwe activatiematerialen of e-mails niet meer, stuur dan een e-mail naar info@thedailymile.be.
  • • Eén persoon kan slechts één school inschrijven. Wens je meerdere scholen in te schrijven? Geef dan het algemene e-mailadres op van de school.
  • • Enkel directies of leerkrachten die de goedkeuring hebben van hun directie kunnen hun lagere school inschrijven. Bekijk hier de info voor ouders.

 

Je schoolcode bestaat uit 6 cijfers. Indien je je code niet kent, kan MOEV je deze bezorgen: info@moev.be . Meer info over MOEV op www.moev.be

De contactpersoon voor The Daily Mile op jullie instelling.

Het aantal leerlingen dat gaat meedoen met The Daily Mile.

Het telefoonnummer om de contactpersoon van The Daily Mile te bereiken.

Als je ervoor kiest om je aan te melden voor het ontvangen van e-mails, wordt naar dit e-mailadres de informatie gestuurd.

Deze communicatie omvat een starterspakket, nieuwsbrieven, updates en meer. Door dit selectievakje aan te vinken, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens kunnen worden gedeeld met partners zodat zij contact met jou kunnen opnemen. Je kan deze instelling altijd aanpassen door ons te contacteren. Zie de lijst met onze huidige partners voor meer informatie.

Begin met typen en selecteer het adres van jullie instelling uit de voorgestelde suggesties door Google Maps om er zeker van te zijn dat jullie instelling goed op de kaart komt te staan.

Adres regel 1

Adres regel 2

Adres regel 3

Plaats / stad

Provincie

Postcode

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van The Daily Mile.

Controleer uw inzending