Close

>Choose your region<

INEOS logo
Menu

Doe ook mee!

Vul dit formulier in om deel uit te maken van The Daily Mile Community!

Direct aan de slag met The Daily Mile? Bekijk onze tools-pagina met nuttige materialen om meteen aan de slag te gaan.

Belangrijk

  • • Kijk op de kaart of jouw school al ingeschreven is. Was jouw school vroeger al geregistreerd voor One Mile a Day? Dan staat jouw school automatisch op de kaart.
  • • Krijg je onze nieuwe activatiematerialen of e-mails niet meer, stuur dan een e-mail naar info@thedailymile.be.
  • • Eén persoon kan slechts één school inschrijven. Wens je meerdere scholen in te schrijven? Geef dan het algemene e-mailadres op van de school.
  • • Enkel directies of leerkrachten die de goedkeuring hebben van hun directie kunnen hun lagere school inschrijven. Bekijk hier de info voor ouders.

 

Je schoolcode bestaat uit 6 cijfers. Indien je je code niet kent, kan MOEV je deze bezorgen: info@moev.be . Meer info over MOEV op www.moev.be

De contactpersoon voor The Daily Mile op jullie instelling.

Het aantal leerlingen dat gaat meedoen met The Daily Mile.

Het telefoonnummer om de contactpersoon van The Daily Mile te bereiken.

Als je ervoor kiest om je aan te melden voor het ontvangen van e-mails, wordt naar dit e-mailadres de informatie gestuurd.

U heeft ook de mogelijkheid om twee extra e-mailadressen op te geven voor personeelscontacten binnen uw instelling. Zorg ervoor dat u hiervoor toestemming heeft van deze medewerkers. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid raadplegen, waar u meer informatie krijgt over waar, hoe en waarom wij uw gegevens opslaan.

Begin met typen en selecteer het adres van jullie instelling uit de voorgestelde suggesties door Google Maps om er zeker van te zijn dat jullie instelling goed op de kaart komt te staan.

Adres regel 1

Adres regel 2

Adres regel 3

Plaats / stad

Provincie

Postcode

Deze communicatie omvat een startpakket, nieuwsbrieven, updates en meer. Door dit selectievakje aan te vinken, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens kunnen worden gedeeld met The Daily Mile (en partners die helpen bij de implementatie) zodat zij contact met jou kunnen opnemen. Je kan deze instelling altijd aanpassen door contact met ons op te nemen. Zie de lijst met onze huidige partners voor meer informatie.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van The Daily Mile.

Hallo, we hebben gemerkt dat u JA niet hebt aangevinkt om ons welkomstpakket en berichten van The Daily Mile & Partners te ontvangen. Dat is geen probleem, maar we wilden u er alleen attent op maken vooraleer u verder gaat, bedankt.

Controleer uw inzending