Kinderboek

The Daily Mile bracht samen met de Nederlandse schrijfster Kristine Groenhart haar eerste kinderboek uit: Orsippus en de klas van meester Ollie. Hiermee willen we de kinderen van jouw school stimuleren om 15 minuten per dag te lezen. Dit heeft veel voordelen, net als de dagelijkse 15 minuten bewegen in klasverband!

Lees verder

Groot nieuws! The Daily Mile brengt samen met de Nederlandse schrijfster Kristine Groenhart haar eerste kinderboek uit!

Orsippus en de klas van meester Ollie

Het boek gaat over een leraar, meester Ollie, die een onstuimige klas onder controle probeert te krijgen door de kinderen elke dag 15 minuten te laten lopen. Het ‘loopt’ niet van een leien dakje, tot plots Orsippus verschijnt. Misschien kan deze hardloper uit de Griekse oudheid wel helpen om een succes te maken van The Daily Mile in de klas van meester Ollie…

Orsippus en de klas van meester Ollie

Bestel nu jouw exemplaar van het boek

Voor alle The Daily Mile scholen hebben we 1 exemplaar van dit boek klaarliggen. Ideaal om te gebruiken tijdens het dagelijkse leeskwartiertje én de ideale aanvulling voor de klasbibliotheek! Bestellen is gratis voor alle The Daily Mile-scholen.

Ben je geen The Daily Mile school? Dan kun je het boek aankopen via Standaard Boekhandel of Bol.com.

Bestel hier een exemplaar van het boek

 

In de klas aan de slag door 15 minuten te lezen per dag

Met het boek willen we kinderen op school niet enkel stimuleren om 15 minuten te bewegen per dag, maar ook om 15 minuten te lezen. Want dat is super goed voor hen! Meester Nick combineert al 3 jaar 15 minuten lezen en 15 minuten lopen per dag. We hebben hem kunnen strikken voor een kort en krachtig interview!

Een kwartier lopen én lezen op school? Meester Nick vertelt ons hoe hij ze combineert!