Close

Choose your region

Menu

Run with Eliud

Gaat jouw school de uitdaging aan? Lopen jullie een marathon (26 Daily Miles) tegen vrijdag 29 november? 

Je ontvangt een certificaat wanneer je deelneemt en jouw school kan 1 van de 10 gesigneerde t-shirts winnen door Eliud Kipchoge, Olympische goudenmedaillewinnaar, wereldrecordhouder voor de marathon en wereldwijde ambassadeur voor The Daily Mile!

 • Over #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging

  Eliud Kipchoge is de snelste marathonloper ter wereld! In oktober gaat hij in Wenen, Oostenrijk een bovenmenselijke uitdaging aan: hij wil de eerste persoon ooit zijn die in minder dan twee uur tijd een marathon loopt (26,2 mijl of 42 km 195 meter)! Eliud houdt van The Daily Mile en wil graag dat kinderen van over de hele wereld deelnemen.

  Om onze gemeenschappelijke steun aan Eliud te tonen, zouden we het fantastisch vinden dat zoveel mogelijk #DailyMile-scholen over de hele wereld meedoen aan #RunWithEliud. 

  Ben jij klaar om deel te nemen aan #RunWithEliud? Doe dan mee door The Daily Mile-marathon te lopen en 26 Daily Miles te voltooien tegen vrijdag 29 november. Of leg tegen die datum gewoon zoveel mogelijk Daily Miles af. Want deelnemen is veel belangrijker en elke Daily Mile telt!

 • Hoe deelnemen aan #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging?

  Loop zoals gewoonlijk jullie Daily Mile (elke dag 15 minuten lopen of joggen in de frisse buitenlucht). Elke Daily Mile die wordt afgelegd tussen nu en 29 november telt als een mijl voor de #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging. 

  Download hieronder de uitdagingsposter voor #RunWithEliud en print het informatieblad over de uitdaging. Vink een van de cirkels aan telkens wanneer jouw klas The Daily Mile loopt.

  Met behulp van het sjabloon kan je ook stickers afdrukken voor de kinderen, die ze kunnen dragen terwijl ze The Daily Mile lopen of joggen!

  Deel zeker foto’s op sociale media van jouw school die deelneemt aan de uitdaging. Vergeet niet om #DailyMile en #RunWithEliud te taggen, zodat Eliud kan zien dat jullie deelnemen.

  Download het informatieblad

  Download de uitdagingsposter

  Download de stickers

 • Hoe registreren voor #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging?

  Stuur vóór vrijdag 29 november een gescande kopie of foto van jullie #RunWithEliud Daily Mile-uitdagingposter naar ons om te laten zien hoeveel Daily Miles jullie hebben afgelegd.  

  We willen dat zoveel mogelijk scholen de 26 Daily Miles lopen en de marathon voltooien, net als Eliud. Maar, deelnemen is veel belangrijker – dus doe er gewoon zoveel je kan!

  Jouw school ontvangt een certificaat voor jullie deelname. Je neemt ook deel aan een prijstrekking waarmee je 1 van de 10 T-shirts kunt winnen, ondertekend door Eliud!

  Registreer je hier

 • Neem contact op

  Heb je vragen over de #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging, mail dan naar info@thedailymile.be. Veel succes en loopplezier!

  Ga naar de officiële website voor meer informatie over de uitdaging van Eliud om een marathon te lopen in minder dan 2 uur.

 • Veelgestelde vragen
  • Hoe registreren we dat we #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging hebben voltooid?

  Laat ons vóór vrijdag 29 november weten dat u hebt deelgenomen aan #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging.  

  Stuur ons gewoon een gescande kopie of foto van uw ingevulde uitdagingposter voor #RunWithEliud The Daily Mile-marathon, zodat we kunnen zien hoeveel Daily Miles uw school heeft afgelegd. 

  Vul het eenvoudige formulier in en gebruik deze link om uw poster naar ons te sturen. We kijken ernaar uit om van u te horen! 

  • We hebben geen 26 Daily Miles afgelegd tijdens #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging. Kunnen we toch deelnemen?

  Ja! We zien graag dat zoveel mogelijk scholen de 26 Daily Miles afleggen en een volledige marathon voltooien, net als Eliud. 

  Maar – deelnemen en The Daily Mile lopen, is veel belangrijker. Laat ons gewoon weten hoeveel Daily Miles u tijdens de uitdaging hebt behaald. 

  • Wanneer ontvangen we ons certificaat voor deelname?

  De deadline voor scholen over de hele wereld om #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging te voltooien, is vrijdag 29 november.

  We streven ernaar om midden december alle scholen hun certificaat te bezorgen, sneller als we kunnen.

  • Wanneer weten we of we een Daily Mile T-shirt ondertekend door Eliud hebben gewonnen?

  De deadline voor scholen over de hele wereld om ons te vertellen dat ze hebben deelgenomen aan #RunWithEliud The Daily Mile-marathonuitdaging is vrijdag 29 november. 

  Er zijn 10 ondertekende T-shirts beschikbaar. Wanneer we scholen hun certificaat voor deelname aan de #RunWithEliud-uitdaging sturen, maken we ook de namen van de scholen bekend die een ondertekend T-shirt hebben gewonnen. Ons doel is om midden december de winnaars bekend te maken, sneller als we kunnen.

  • Waar kan ik meer informatie vinden over de uitdaging die Eliud in Wenen aangaat?

  Meer informatie over de opwindende uitdaging van Eliud om de eerste persoon ooit te zijn die een marathon loopt in minder dan 2 uur, vindt u op de officiële website.